LACKERING

LACKERING

Vår erfarna personal på Björklunds Fasad och Måleri kan hjälpa dig att förnya dina ytor med en professionell lackering. Vi erbjuder lackering av allt från möbler till inredning.

Med vår långa erfarenhet och höga kvalitetsstandarder kan du vara säker på att resultatet blir perfekt, oavsett vad du väljer att lackera.

Vi arbetar både med privatpersoner och företag, och vårt mål är att erbjuda en prisvärd lösning för att ge nytt liv åt dina gamla föremål.

 

Läs mer

FÖRNYA DITT KÖK

Låt oss hjälpa dig att förnya ditt kök eller dina möbler. Vi kan skapa en helt ny look för dina ytor med en rad olika färgalternativ och tekniker.

Med vår erfarenhet och kunskap kan vi ge dina gamla möbler och köksluckor ett nytt utseende till en bråkdel av priset för nya.

Vi utför lackering på både nytt och gammalt material och kan hjälpa dig att göra en bedömning av om lackering är en lämplig lösning för dina behov.

 

Läs mer

LACKERINGSMÖJLIGHETER

Är du osäker på om du ska lackera dina möbler, inredning eller köksluckor? Kontakta oss på Björklunds Fasad och Måleri för att utforska dina lackeringsmöjligheter.

Vi kan ge dig råd och vägledning för att hjälpa dig att fatta det bästa beslutet för dina behov och budget.

Vi har omfattande erfarenhet och kunskap inom lackering och erbjuder högkvalitativa resultat till ett konkurrenskraftigt pris.

 

Läs mer

KONTAKTA OSS IDAG

    FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER