INVÄNDIG MÅLNING & TAPETSERING

INVÄNDIG MÅLNING & TAPETSERING

Renovering eller nyproduktion. Ett rum eller en hel villa. Lackering av luckor eller målning av fönster.

Vi gör all typ av inomhusmålning och hjälper dig gärna med rådgivning kring färgtyp, glans och kulörer.

Tänk på att färger upplevs annorlunda hemma på väggen jämfört med färgbutikens lilla prov. Vi rekommenderar att göra en provmålning om du är osäker.

Med hjälp av våra duktiga samarbetspartners kan vi även erbjuda fönsterrenovering, sprutlackering av exempelvis köksluckor, möbler, nya fönster och dörrar samt golvläggning.

Våra medarbetare har stor kunskap och kan utföra alla typer av invändig målning och tapetsering. Några exempel på dessa är tapetsering, målning av snickerier samt sprutlackering av större lokaler och industrier.

Vi går igenom allt utfört arbete grundligt och lämnar alltid ett rent hem efter oss.

Läs mer

SLIPP MÖDA OCH BESVÄR

När du anlitar oss på Björklunds Fasad & Måleri som dina professionella målare och tapetserare garanterar vi er ett högkvalitativt resultat.

Alla våra målare är erfarna och har de utbildningar som krävs för att utföra ett lysande jobb. Vår personal ser till att kommunikationen mellan er alltid är god under hela projektets gång.

Läs mer

SNYGGA TILL I HEMMET

Vi tar oss an alla projekt när det kommer tapetsering och invändig målning vare sig det är en renovering eller nybyggnation, i liten eller stor skala.

Vare sig du vill fullständigt omvandla eller bara renovera ett rum finns vi där för att hjälpa dig. Vi garanterar dig att allt blir snyggare med hjälp lite ny färg.

Läs mer

KONTAKTA OSS IDAG

    FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER