OM OSS

OM OSS

Efter 25 år som anställd i branschen, samt flera års erfarenhet som arbetsledare, bestämde sig Stefan Björklund att det var dags att starta något eget.

Den första april 2007 stod det klart, Björklunds Fasad & Måleri var grundat. Företaget hade till en början bara en anställd och utgick från hans hemtrakter i Horn.

Verksamheten började växa med raketfart och året därpå utsågs Björklunds Fasad & Måleri till årets nyföretagare. I takt med att mer personal anställdes fick vi möjlighet att jobba med ännu större projekt och år 2010 omorganiserades företaget till ett aktiebolag.

År 2016 gick Gustav Björklund in som delägare och idag är det han som är VD för Björklunds Fasad & Måleri. Vi är idag cirka 40 anställda och utgår från 3 orter; Linköping, Kisa och Vimmerby. All vår personal brinner dagligen för att uppfylla kundernas förväntningar och önskemål.

Läs mer

Miljö & Ansvar

Miljöfrågor har alltid varit prioriterade i vårt företag. Vi strävar alltid efter minsta möjliga miljöpåverkan.

Detta genom att se till att våra transporter utförs så miljövänligt som möjligt. Vi ser även till att vårt avfall minimeras, sorteras och lämnas in till rätt avfallsstationer. Våra medarbetare är väl medvetna om vår miljöpolicy och deltar aktivt i vår strävan efter att hålla en hög miljöprofil.

Vi tror på bra kvalitet, både i valet av material och i själva utförandet. Vi lägger gärna extra tid på vårt jobb för att efterlämna ett så fulländat resultat som möjligt.

Vårt yrke kräver en stor fingertoppskänsla och ett öga för detaljer. Vare sig det handlar om invändig renovering, upprustning av fasader eller dekorationsmålning. För att hålla en hög kvalitet är det viktigt med noggrannhet i alla olika faser av i ett projekt. Det är kanske eftersom vi uppfyller alla dessa kriterier som vi driver ett ständigt växande företag.

Vi önskar dig varmt välkommen till Björklunds Fasad & Måleri,
Gustav Björklund med medarbetare.

Läs mer

KONTAKTA OSS IDAG

    FÖLJ OSS PÅ SOCIALA MEDIER