Ett hantverk som håller i längden.

Putsfasader är en ihållande trend som breder ut sig allt mer – kanske tack vare sitt stilrena och pampiga uttryck. 

Vid arbete med putsfasader är erfarenhet och kunskap A och O, i synnerhet vad gäller äldre sådana. För att kunna ta fram rätt material undersöker vi alltid fasaden noggrant för att se vad som använts tidigare. Vi jobbar med putsfasader i flera olika steg. Det första är att lägga en grundputs som bakas in i ett glasfibernät. Vi primar fasaden innan en genomfärgad ytputs i valfri storlek och färg läggs på. För ett extra lyxigt resultat kan vi även lägga till släta omfattningar eller glimmer i putsen. Det finns många fördelar med att välja putsfasad. Den är bland annat lättare att sköta och kräver mindre underhåll än en träfasad. Med vår långa vana kan vi alltid erbjuda en välgjord putsfasad – som håller i upp till 40 år. 

Dekorationsmålning

Dekorarbeten innebär ett genuint hantverk som livar upp dina väggar med olika roliga och kreativa detaljer. Vi kan utföra alla olika typer av dekorarbete såsom ådring, marmorering och målning av husnummer och namn på fasader

Puts och murning

Vi utför renoveringsarbeten av både murade och putsade fasader. Vi putsar även reveterade fasader samt tilläggisolerar fasader och därefter lägger en puts på. Vi har lång erfarenhet av dessa typer av fasader och väljer alltid noggrant ut rätt färg och material för din fasad. Vi tillhandahåller egna byggställningar vilket innebär att du som kund slipper dyra merkostnader.

Utvändig målning

Björklunds Fasad & Måleri utför utvändigt måleri med stor kompetens och yrkesskicklighet. Förarbetet är viktigt för att slutresultatet ska bli så bra som möjligt och kan förhindra uppkomsten av skador i framtiden. Vi tar även hänsyn till andra viktiga faktorer såsom material- och färgval och använder oss av en färgmätare för att hitta den perfekta kulören till ditt hem. 

Invändig målning och tapetsering

Våra medarbetare har lång erfarenhet och kan utföra många typer av invändigt måleri och tapetsering. Vi kan hjälpa dig med flera varianter av invändig renovering bland annat tapetsering, ,målning av snickerier samt sprutlackering av större lokaler och industrier. Vi kontrollerar allt utfört arbete grundligt och lämnar alltid ett städat hem efter oss.

Kakel och klinkers

Vi vill erbjuda ett så komplett utbud som möjligt och utför även arbeten med kakel och klinkers. Kakel och klinkers blir idag en allt vanligare trend som inte bara passar till kök och badrum utan även till vardagsrum, entréer och relax – och spaavdelningar. Det är ett alternativ med många fördelar – slitstarka, lättstädade ytor som passar i hela hemmet. 

Samarbete

Vi är flexibla i vårt arbete och vill underlätta så mycket som möjligt för våra kunder. Därför har vi ett nära samarbete med flera olika hantverkarföretag. Detta gör att vi kan hjälpas åt med olika projekt, stora som små, och på så sätt erbjuda en sammanhållen bild av exempelvis en renovering.

VI MÅLAR STORT SOM SMÅTT.

Vi värderar alla kundrelationer högt och ett gott bemötande är alltid viktigt i vår bransch.